Het Dalí College biedt mavo-, en havo-onderwijs. In onze brugklas start je in een mavo/havo-brugklas of in een havo-brugklas.

Bovendien hebben wij twee speciale brugklassen: Je kunt kiezen voor de Technologie & Designbrugklas of voor de Sport & Management-klas.

Als je kiest voor onze mavo/havo-brugklas, kun je vakken volgen op havo-niveau. Zo kunnen wij jou de uitdaging bieden bij de vakken waar jij dat graag wilt.

Voor onze mavo/havo-brugklas kun je je ook aanmelden met een kader-mavo advies. Plaatsing zal dan mede afhangen van het overleg met jouw leerkracht van groep 8.

Technologie & Designklas
Een mooi, nuttig ontwerp verzinnen en dat dan ook nog zelf maken? Lasersnijden, 3D-printen en ontwerpen klinken jou als muziek in de oren? Dan is onze speciale technologie en designklas echt iets voor jou! Ook deze speciale brugklas is geschikt voor alle mavo- en havo leerlingen.

Lees meer

Sport & Managementklas
Ben jij dol op sporten en organiseren en lijkt het jou leuk om later een baan in de sport te hebben? Geef je dan op voor onze speciale sport & managementklas. Dit is een mavo-havo klas met extra aandacht voor sport, organiseren en sportmanagement

Lees meer Bekijk onze agenda

Download onze brochures

Technologie & designklas Sport & managementklas Diverse brugklassen